LinkedIn
Praktisk arbetsbok för högkänsliga

Praktisk arbetsbok för högkänsliga

av | maj 7, 2015 | Boktips | 6 Kommentarer

En god vän stack åt mig en praktisk arbetsbok för högkänsliga. Nyfiket började jag bläddra i den.

Den visar sig innehålla en mängd bra övningar för oss högkänsliga. Det är andningsövningar, utvecklingsövningar och reflektioner. Det finns sidor och utrymmen i boken att skriva direkt på. Det är fiffigt. Då kommer jag liksom inte undan. Jag gör det sen är en god vän. Eller god och god. Ja, i vart fall har jag gör det sen har varit med mig mer än vad jag har önskat. Här kommer jag inte undan.

Boken har ett helhetstänk som jag gillar.

Den tar avstamp i hur förväntningarna är på oss. Vi ska göra karriär, nå en viss status, och vara allmänt lyckade. Vi förväntas dessutom vara tillgängliga dygnet runt. Numera kallas det ofta 24/7 fast det är samma elände för oss högkänsliga.

Hitta din plats, andas in är skriven av Marie-Louise Nilsson och Tina P Jönsson.

Det är precis det som det handlar om för oss högkänsliga. Att hitta vår plats och att fridfullt andas.

Hur gör du för att hantera de förväntningar som finns i dagens samhälle?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Du duger precis som du är.

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!