Red alert för en HSP

Red alert för en HSP

av | apr 22, 2015 | HSP – Högkänslig | 4 Kommentarer

Det positiva kan passera ganska obemärkt men när det händer något blir det direkt red alert för en HSP.

Denna månad har vi hittills fått 149 nya prenumeranter på vårt nyhetsbrev. Fast tror du på fullaste allvar att det är det jag går igång på? Kanske om du inte är HSP.

För dig som är HSP kan säkert ana vad som fick igång systemet hos mig. Just det, en som avslutar sin prenumeration.

Men hallå! Skriker väl normalkänslig vän av ordning. Du har fått 149 nya och 1 slutat. Alla andra jag känner skulle vara lyriska över en sådan utveckling men inte du.

Det är en stund sedan jag gjorde den fasansfulla upptäckten, att en hade slutat, så nu har paniken lagt sig.

Jag har klankat på mig i decennier för att jag inte kunnat glädja mig i samma utsträckning som alla andra när det har gått bra. Mitt fokus har istället varit att söka efter red alert. Detta sökande efter red alert har stört mig rejält. Nu kan jag, i vart fall i mina bästa stunder, se värdet av att söka efter faror och avvikelser.

Nu kan jag vara stolt över min högkänslighet. Stolt över att vara HSP. Stolt över att jag snabbt upptäcker faror och avvikelser.

Vad är du mest stolt över som HSP? Kommentera gärna här nedan.

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om HSP

Jag är så otålig

Jag är så otålig

Det senaste året har varit en tid av stress och oro. En sak som slår mig är att jag är så otålig. Jag vill att allt ska vara löst på en gång helst igår.

läs mer

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!