Sätt färg på tillvaron - Bilden skapad med vaxkritor och ett strykjärn

Sätt färg på tillvaron

av | maj 11, 2015 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Sätt färg på tillvaron och gör det som är roligt.

Det är när vi gör det som är roligt, bara för att det är roligt, utan att ha några förväntningar på resultatet som de mirakulösa resultaten uppstår.

Barn är specialister på detta. Vem har inte sett ett barn komma viftandes med en teckning och varit hur nöjd som helst. De skapar av pur skaparglädje.

Vi högkänsliga har mycket att lära av barnen. Vi tar in hela omgivningen och har fullt fokus på allt som sker runt oss. Vad omgivningen ska säga. Vad omgivningen ska tycka. Vad omgivningen ska tänka.

Vi behöver lära oss att tänka lite mera på oss själva och hur vi själva mår. Vi är specialister på att hjälpa andra att må bra. Jag tror vi behöver lära oss att hjälpa oss själva att må bra för att på så sätt kunna hjälpa än flera.

Vägen till att själva må bra kan vara att göra det som är roligt bara för att det är roligt utan att ha några förväntningar på resultatet.

Vad tycker du är roligt?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Du duger precis som du är.

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!