LinkedIn
Sätt färg på tillvaron - Bilden skapad med vaxkritor och ett strykjärn

Sätt färg på tillvaron

av | maj 11, 2015 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Sätt färg på tillvaron och gör det som är roligt.

Det är när vi gör det som är roligt, bara för att det är roligt, utan att ha några förväntningar på resultatet som de mirakulösa resultaten uppstår.

Barn är specialister på detta. Vem har inte sett ett barn komma viftandes med en teckning och varit hur nöjd som helst. De skapar av pur skaparglädje.

Vi högkänsliga har mycket att lära av barnen. Vi tar in hela omgivningen och har fullt fokus på allt som sker runt oss. Vad omgivningen ska säga. Vad omgivningen ska tycka. Vad omgivningen ska tänka.

Vi behöver lära oss att tänka lite mera på oss själva och hur vi själva mår. Vi är specialister på att hjälpa andra att må bra. Jag tror vi behöver lära oss att hjälpa oss själva att må bra för att på så sätt kunna hjälpa än flera.

Vägen till att själva må bra kan vara att göra det som är roligt bara för att det är roligt utan att ha några förväntningar på resultatet.

Vad tycker du är roligt?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Ps. Du duger precis som du är.

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!