Sensitive and proud

Sensitive and proud

av | maj 8, 2016 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Det här är en underbar tid att vara högkänslig. Dofterna från körsbärsblommorna. Vitsipporna som rinner ner för sluttningarna. Göken som kockar. Gräset som smeker mina fötter. Nu är jag sensitive and proud.

Så här års är det så mycket som sker i naturen varje dag. Det är en fröjd att vara sensitivt begåvad och få ta del av detta hänförande skådespel som äger rum mitt framför näsan.

Till min stora glädje kan jag notera att kunskapen om högkänslighet och sensitiv begåvning bara ökar. Det är allt fler som jag träffar som känner till personlighetsdraget högkänslighet. Antalet som läser våra nyhetsbrev ökar också hela tiden. Det jag inte fattar är att vi har 70 % av våra nyhetsbrevsläsare i Sverige, det betyder att 30 % är i andra delar av världen och läser om att vara sensitivt begåvad. Undrar om de använder Google Traslate eller hur sjutton de beter sig. Vad tror du?

För att nå ut till än fler människor kommer vi att bygga ut vår hemsida så att den även blir engelskspråkig. Svenska kommer att finnas kvar så den blir tvåspråkig. I samband med utbyggnaden till två språk passar vi på att lyfta designen en nivå och byta till ett mer internationellt gångbart namn. Vad det blir får du se den 17 maj. Dessa förändringar gör vi som sagt var för att nå ut till än fler och öka kunskapen om sensitiv begåvning.

Vad har du för tips hur vi ska kunna nå ut till än fler?

Ha de bäst
Leif Grytenius

 

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!