LinkedIn
Ska jag berätta för chefen att jag är högkänslig och i så fall hur då?

Ska jag berätta för chefen att jag är högkänslig och i så fall hur då?

Arbetsliv och högkänslighet är det många som ställer frågor om. En av de vanligaste är om jag ska berätta för chefen att jag är högkänslig. Vårt svar är att det beror på…

Det korta svaret

är troligen nej. Att vi säger så beror på att de flesta chefer inte vet vad högkänslighet är. Då kan det bli lite konstigt om du säger att du är högkänsliga och chefen tror att du överkänslig mot el. Har du också mött människor som tror  att högkänslighet är detsamma som överkänslig mot el?

Du kanske också funderar över

hur du som högkänslig kan finna ett arbete som är meningsfullt samtidigt som du inte kör slut på sig själv. Nu har vi fått så många frågor som handlar om just arbetsliv så vi känner oss manade att skapa kurser som hjälper dig där du är, när det passar dig.

Sedan tidigare finner du kurser som hjälper dig med att få mer energi, bättre självkänsla, mer självförtroende och kanske till och med balans i livet.

För att kunna hjälpa dig

att bli tryggare vid dina samtal med chefen har vi gjort en kurs, Hur du berättar för chefen att du är högkänslig. Detta är vår första kurs i en hel serie om arbetsliv och högkänslighet. Hoppa med i vår utbildningsportal och få hjälp redan idag.

För att kunna ge dig det du behöver tackar vi på förhand för din input. Det vi undrar över är: ”Vad har du utmaningar och problem i arbetslivet som du önskar ha hjälp med att lösa? Mejla oss gärna på info@gryteniusacademy.se eller kommentera här nedan.

Be Sensitive and Proud
Leif

Ps. Du som funderar på om du är högkänslig kan göra HSP Test.

Artikel skriven av: Leif Grytenius
Leif brukar säga: ”Mitt uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, när de gör det skapar de sina egna mirakler.”

2 juni 2019

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!