LinkedIn

image

Jag är så tacksam för att ha Marina Gyllander som nära vän. Vi stöttar varandra i personlig utveckling. För den resa som jag har valt är att gå från att vara helt styrd utifrån till att själv ta fullt ansvar för mitt eget liv och styra det fullt ut. Denna resa utmanar min egen världsbild. Det känns många gånger svajigt och osäkert. Då är det skönt att ha någon att prata med för att bolla tankar och idéer.

Helst av allt träffar jag henne och andra personer i det verkliga livet (IRL). Eftersom Marina och jag bor en bit från varandra kan det ibland gå år mellan gångerna vi ses. Fast vi hittar andra sätt att stötta varandra. Idag använde vi Skype.

En av de största fördelarna med att ha Marina som vän är att hon verkligen är coach. Inte nog med att hon är internationellt certifierad coach hon har dessutom förhållningssättet som en bra coach bör ha. Det vill säga hon lyssnar och ställer frågor, helt utan att värdera. Det gör att jag känner mig både sedd och hörd. Vilket i sin tur leder till att jag kommer fram till mina egna svar på hur jag ska göra och hantera situationer.

Vad är du tacksam för idag?

Ha de bäst
Leif

Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!