LinkedIn
Tjoho! Mirakelsmedjan fyller 1 år!

Tjoho! Mirakelsmedjan fyller 1 år!

av | jan 30, 2016 | HSP – Högkänslig | 0 Kommentarer

Idag firar vi att Mirakelsmedjan fyller 1 år. Det var den 30 januari 2015 kl 13.41 som Mirakelsmedjan föddes i Gävle. Vi har gått från att vara en doldis till någon som förändrar livet för människor.

Det har varit ett händelserikt år. Vi har varit ute och föreläst på flera orter om hur det är att vara högkänslig. Vi har haft kurser för högkänsliga. Vi har föreläst för de som har eller jobbar med högkänsliga barn. Fast de flesta har nog mött oss i den digitala världen. Vi har 280 personer som följer oss på Facebook, 420 som prenumererar på vårt nyhetsbrev och vår hemsida hade 23 235 besökare under vårt första år.

Det är kul att stanna upp och se vad som hänt under vårt första år. Det firar vi idag med en härlig lunch för våra allra största supportrar. Som du säkert förstår finner vi våra största supportrar inom familjen så idag blir det trerätters lunch med våra nära och kära.

Under året har vi fått många mejl och berättelser från människor vars liv har förändrats. Det känns grymt coolt att vara en del av någon annans upplevelse av positiv förändring. Jag är så tacksam för dessa mejl och samtal. En av dessa är Sandra Karlsson som berättar om kvällen som förändrade mitt liv.

Jag gläds även över artikeln i Arbetarbladet som skriver att ”Blyghet kan vara högkänslighet” den är nu delad över 15 000 gånger!

När jag sedan blickar framåt känner jag en pirrande förväntan. Det är många spännande saker på gång i Mirakelsmedjan nu fast det är tänker jag återkomma om. Idag fokuserar vi på firandet.

Vet du förresten något om numerologi eller astrologi? Jag är nyfiken på vad det går att läsa ut ur Mirakelsmedjans födelsedata som är: Född i Gävle den 30 januari 2015 kl 13.41. Vad kan det betyda?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Fler artiklar om högkänslighet

Högkänsliga njuter mer av livet

Högkänsliga njuter mer av livet

Att högkänsliga njuter mer av livet blev så tydligt första gången nyårsafton 2021. Du skulle ha sett minerna när jag avlade mina nyårslöften.

läs mer
Fyra nycklar

För att må bra som högkänslig

Mejl med tröst och hjälp för dig som är högkänslig

I det första får du de 4 nycklar vi behöver för att må bra

Du avslutar när du vill

You have Successfully Subscribed!