Ulrika, våren och småfåglarna

Ulrika, våren och småfåglarna

av | jun 10, 2016 | Högkänsliga berättar | 2 Kommentarer

Våren kan vara hänförande vacker. Ulrika är lite extra svag för småfåglarna. Som högkänslig har hon lagt märke till en hel del detaljer. Nu har vi glädjen att dela med oss av hennes poetiska betraktelser.

En av de saker som fascinerar mig på våren är småfåglarna.

De finns överallt och hela världen är deras vardagsrum i denna sprudlande tid. De sjunger ut alla möjliga kombinationer av de vackraste toner jag någonsin hört. Det är en symfoni av sånger, kvitter och drillar och den fyller mig med livskraft och glädje när den når mina öron. Jag blir verkligen uppmuntrad och glad!

De här små petita varelserna fångar min uppmärksamhet så fort jag går utanför dörren. Förutom deras magiska sång är de också så fantastiskt söta med sina små klotliknade kroppar i olika färger och teckningar och små söta ögon och näbbar.

De är verkligen fascinerande våra små fågelvänner, jag är så tacksam för att de finns!

Varmt tack Ulrika för din betraktelse.

Vad händer i dig när du läser Ulrikas betraktelse?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Mer energi & bättre självkänsla

Är du högkänslig och längtar efter balans i livet? Skulle du vilja känna att du duger som du är? Nu kan du få hjälp genom att sätta eller lägga dig bekvämt tillrätta och bara lyssna.

För högkänsliga entreprenörer

Du och ditt företag behövs för att göra världen kärleksfullare så det är viktigt att ni båda lever och har hälsan.

Du och ditt företag blir starkare när du hittar sätt att få bättre betalt. Fast att sälja och ta betalt har du säkert märkt är en rejäl utmaning för oss som är högkänsliga entreprenörer.

För att må bra som högkänslig

Mejl med nyheter och tips för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!