Ulrika, våren och småfåglarna

Ulrika, våren och småfåglarna

av | jun 10, 2016 | Högkänsliga berättar | 2 Kommentarer

Våren kan vara hänförande vacker. Ulrika är lite extra svag för småfåglarna. Som högkänslig har hon lagt märke till en hel del detaljer. Nu har vi glädjen att dela med oss av hennes poetiska betraktelser.

En av de saker som fascinerar mig på våren är småfåglarna.

De finns överallt och hela världen är deras vardagsrum i denna sprudlande tid. De sjunger ut alla möjliga kombinationer av de vackraste toner jag någonsin hört. Det är en symfoni av sånger, kvitter och drillar och den fyller mig med livskraft och glädje när den når mina öron. Jag blir verkligen uppmuntrad och glad!

De här små petita varelserna fångar min uppmärksamhet så fort jag går utanför dörren. Förutom deras magiska sång är de också så fantastiskt söta med sina små klotliknade kroppar i olika färger och teckningar och små söta ögon och näbbar.

De är verkligen fascinerande våra små fågelvänner, jag är så tacksam för att de finns!

Varmt tack Ulrika för din betraktelse.

Vad händer i dig när du läser Ulrikas betraktelse?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!