Vitsippor är lycka för en HSP

Vitsippor är lycka för en HSP

av | apr 18, 2016 | HSP – Högkänslig | 2 Kommentarer

För en HSP:are är våren mycket speciell. Att se årets första vitsippor är ren och skär lycka. Att höra när bofinkarna stämmer upp till en vårserenad och att känna hur solens bleka strålar börja värma, det är lycka.

Det som gör det så speciellt för oss HSP:are är att vi lägger märke till så många fler detaljer än alla andra. Vi ser, hör och känner så mycket mera. Ibland kan all denna information göra oss uttröttade för att det helt enkelt blir för många intryck. Det blir fullt på hårddisken.

Fast när det gäller våren så är det på ett helt annat sätt för mig. Då njuter jag i fulla drag av alla intryck. Eftersom jag tar in mer än de flesta andra har jag även förmånen att njuta mer så under våren är jag extrem tacksam för att jag är HSP.

Nu ser jag fram emot att få sitta i solen och njuta av årets första mjukglass.

Vad ser du fram emot?

Ha de bäst
Leif Grytenius

Blir du också

trött av alla intryck?

Du kan få hjälp med

För att må bra som högkänslig

Mejl med insikter, glädje och framtidshopp för dig som är högkänslig. I det första får du de fyra nycklar vi högkänsliga behöver för att må bra.

You have Successfully Subscribed!